CONSULTES TAROT

Per a mi el tarot és una eina que em serveix per a connectar amb l’interior de les persones i amb els seus guies.
 Jo faig servir el tarot, i altres oracles, per ajudar a la persona a adonar-se quina és la situació que està vivint i quines són les oportunitats que se li estan presentant al davant.
El considero un mètode útil per a connectar amb mi mateixa i amb els demés, una eina d'autoconeixement que ens permet ser conscients de les limitacions i virtuts de cadascú de nosaltres i que ens ajuda a ampliar la visió sobre qualsevol qüestió que necessiti ser clarificada.

És una manera d’enfocar la situació des d’altres punts de vista que poden ajudar al consultant a tenir més informació sobre ell mateix i sobre les circumstàncies que l’estant afectant. D’aquesta manera la persona podrà prendre noves decisions amb més seguretat i consciencia de la veritable situació.
Les cartes ens diran el que ens hagin de dir, i sovint en el que més ajuden és a que ens entenguem a nosaltres mateixos, a entendre els processos personals i les emocions que estiguem vivint.

Jo no el considero un simple mètode d’adivinació- perquè jo no l’utilitzo d’aquesta manera- Si que és cert que podem interpretar les cartes preguntant per a qüestions futures, però això només és una petita part.

Per la meva experiència entenc que la informació només arribarà si és beneficiosa per a la persona que fa la consulta. Així és com jo sento que rebo la informació, amb la premisa d’aportar llum i claredat a la persona. Mai per a intencions poc clares.

Per a mi és una meravellosa forma d’escoltar amb un 6è sentit i de connectar amb les qualitats de cada persona, una oportunitat per recordar a cadascú que davant seu té un ventall de possibilitas segurament més gran i lluminós del que es pensa i que dintre seu hi ha més força i llum del que a vegades pensem.
Les cartes mai no et diràn que has de fer, t'aportaran llum en aquell aspecte que necessitis, per a que puguis saber quina opció és la més adequada per a tu. La capacitat de poguer triar és el que ens fa lluires, i és una decisió que només dependrà de tu. Les cartes només seran una guia per a que resulti més fàcil pendre aquestes decisions.
La Roda de la Fortuna * Tarot Rider-Waite

Treballo principalment amb el Tarot Rider–Waite, és un tarot on les imatges il.lustren amb claredat el significat de la carta, i em sembla una manera més senzilla i propera per a que la persona pugui compendre i recordar el missatge que els seus guies li estan fent arribar.

També utilitzo com a suport cartes dels Àngels, Missatges de L’univers, Oracles Indis, Animals totèmics, Tarot d’OSHO, etc.
Per a qualsevol consulta, posa’t amb contacte amb mi.


Annamaia*
618 55 35 29

Molta llum*