Què sentiré després d'una sessió de PSYCH-K®?

Per començar et diré que no ho sé.
Però intentaré explicar-t'ho amb alguns exemples.
Després d'una sessió de PSYCH-K® pot passar de tot, pots sentir-te diferent a molts nivells, o a cap. Algunes persones ho viuen amb molta intensitat i d'altres no senten res d'especial. Cada persona és diferent i cada procés també, i tots són completament normals, vàlids i efectius.
Hi ha moltes persones que, un cop han fet un canvi de creença amb aquest mètode, experimenten sensacions físiques noves, com sensació de lleugeresa, de notar més la gravetat, de sentir, veure o escoltar millor, de sentir una calma profunda, una gran alegria, força, satisfacció, AMOR INCONDICIONAL etc.
Hi ha qui, d'altra banda, se sent igual com abans i no detecta cap canvi de forma conscient. Però encara que la persona no detecti res de diferent el canvi s'ha produït a nivell subconscient igualment, i està afectant al seu estat mental i energètic.
La rapidesa i eficàcia d'aquest mètode rau precisament en això, no cal fer cap exercici posterior després de la sessió, ni que hi pensis o repeteixis cap frase, perquè el canvi ja s'ha produït a nivell subconscient. I cal recordar que és el subconscient el que dirigeix la nostra vida un 98% del temps. (El científic Bruce Lipton, ens ho explica en el seu llibre La Biología de la Creencia)
De la mateixa manera que no entendríem perquè tenim por als gossos si mai no ens ha mossegat ningun o no hem viscut cap experiència desagradable amb ells. Si que sabrem que sentim pànic quan estem aprop; alguna creença subconscient ens està condicionant.
Tanmateix no cal entendre com és possible que després de fer una sessió de PSYCH-K® pugui ser possible que ja no tingui por als gossos. No necessites entendre-ho (-o ser conscient- ),perquè ja està integrat a un nivell més profund (nivell subconscient).
I què succeeix sinó ets conscient de que alguna cosa ha canviat dintre teu? Doncs que potser no experimentis cap canvi evident fins el dia que et tornis a enfrontar a la situació que fins llavors t'espantava- com seria trobar-te amb un gos-. El que pot succeir llavors és que sense adonar-te'n estiguis acariciant el gos. I serà llavors quan te n'adonis que el canvi SI que s'ha produït.
Així és com afecta un canvi de creença a nivell subconscient.


La majoria de persones, però, tant les que noten canvis des del principi, com les que no en noten, solen experimentar una cosa en comú: comencen a veure i a adonar-se de coses que fins llavors no havien detectat, nous pensaments i noves formes d'enfocar situacions en els dies posteriors.
Per a entendre això a mi em resulta molt gràfic posar l'exemple de la ceba:
Imaginem que el nostre estat de màxim benestar, amor i equilibri mental i emocional es troben en el nostre cor.

Ara imaginem que el nostre cor éstà dins d'una ceba.
Quan modifiquem una creença el que estem fent és treure una capa (problema, situació, o emoció negativa, etc,) que cobreix i limita l'interior de la nostra ceba. 
Quan treiem aquesta capa el que trobem és una capa que fins ara havia estat tapada. I descobrim un aspecte diferent de nosaltres que fins ara no vèiem ... Ens adonem d'una capa o creença limitant que ens estava impedint veure-hi més enllà.
Com més capes traguem més aprop estarem del nucli de la nostra ceba- és a dir, del nostre estat de Benestar total, del nostre COR, i de la nostra connexió amb l'AMOR INCONDICIONAL. I en aquest estat d'equilibri és des d'on connectem amb el nostre PODER PERSONAL, i per tant amb la capacitat de triar què volem pensar, fer i sentir.
Seguint amb aquesta analogia, hi ha qui té la seva ceba - estat de connexió i poder personal-sota un munt de capes, és a dir tapat per una pila de creences que el limiten.
Hi ha qui té un parell de capes damunt la ceba, hi ha qui en té deu, cent o mil. Però, el que sol succeir és que com més t'apropes al centre de la teva ceba més ràpid i fàcil pots arrencar les següents capes, perquè cada vegada et sents més connectat amb tu, amb l'amor, amb l'equilibri i amb la teva força i potencial. I per tant ets més ràpid, més feliç i més amorós a l'hora d'alliberar-te de totes les capes -creences limitants- i accedir al centre del teu cor de ceba.
És una bona hortalissa la ceba, no trobeu?
És una experiència molt alliberadora que t'ajuda a donar-te compte de les limitacions que condicionen la teva vida i que et permet triar i decidir quina vols que sigui la teva percepció del món que t'envolta i de tu mateix a partir d'ara.

Tu crees la teva pròpia realitat.

Annamaia*
Facilitadora de PSYCH-K®