Què és PSYCH-K®?

El PSYCH-K ®, (es pronuncia sai-kei), és una tècnica originada per Rob Williams que permet canviar de forma senzilla, ràpida i eficaç, formes de pensament o creences que tenim arrelades al nostre subconscient i que ens perjudiquen o ens impedeixen aconseguir tot allò que volem a la nostra vida.

És un sistema molt senzill que permet portar a la pràctica totes les teories que hem pogut conèixer a través de llibres com El Secreto,  o pel.lícules com !¿ Y tu qué sabes?!. És la demostració real que la Llei de l'atracció existeix i que és a l'abast de tothom dur-la a terme.

El biòleg mol.lecular Bruce H. Lipton ha pogut demostrar científicament el que la física quàntica fa temps intenta demostrar, i és a través del seu llibre La biología de la Creencia, que ens explica de forma entenedora el funcionament de les nostres cèl.lules. Demostra cieníficament la capacitat real del nostre pensament de canviar la nostra realitat tal i com nosaltres la desitgem. És un llibre revel.lador i emocionant que posa al descobert la capacitat que tots tenim d'utilitzar el nostre poder personal i construir la nostra vida tal i com sempre l'hem somiat. 
Bruce H.Lipton ha rebut el premi Goi de la Pau , l'any 2009 en reconeixement del nou paradigma que han originat les seves investigacions científiques. 


A través d'una sessió de PSYCH-K ® podem posar-nos en contacte amb el nostre subconscient per esborrar aquelles frases que boicotegen els nostres somnis i propòsits en qualsevol àmbit, ja sigui a nivell espiritual, físic, mental, material o emocional.
La sessió dura aproximadament una hora en la que es poden treballar 2 o 3 creences; la persona tria alguna cosa que vulgui canviar o millorar a la seva vida i a canvi tria quina és la realitat que voldria crear. Un cop la persona ha decidit com voldria que fos aquell aspecte de la seva vida, crearem una nova frase que reflecteixi de forma positiva el que la persona voldria tenir a canvi, i seguidament es realitza un petit exercici juntament amb  facilitador, que dura uns minuts. 

Es tracta d'enfocar-nos de forma positiva en allò que volem aconseguir, per donar-li així una direcció clara als nostres pensaments i desencadenar un canvi mental que acaba repercutint en el nivell energètic de la persona. La majoria de persones acostumem a enfocar-nos en allò que no volem, ( no vull enfadar-me tant, no vull sentir-me així, no vull estar gras, prim, no m'agrada aquesta feina...) i ens resulta força més complicat centrar-nos en el que si voldriem tenir

Amb el PSYCH-K ® la persona pren consciència de la força dels seus pensaments i recupera el control sobre ells. Poguent-los enfocar de forma positiva cap a les seves metes i objectius i entrant així en contacte amb el seu poder personal. Es poden experimentar canvis instantanis en la forma de sentir o pensar, o a nivell físic.
No és una teràpia pròpiament, és un procés que fa la persona, no el facilitador.  Tampoc cal fer un seguiment de vàries sessions. Dependrà de la quantitat de creences que vulgui modificar la persona, perquè només en una sola  sessió  es poden resoldre fòbies, angoixes, problemes d'autoestima, adiccions, enfermetats, situacions adverses; atur, conflictes familiars o laborals o problemes de diners, etc. Qualsevol cosa amb una implicació emocional pot ser treballada en una sessió.

És cert que avui en dia existeixen molts mètodes i eines molt útils i poderosos que ens ajuden a millorar, però per a mi aquest és el més ràpid, efectiu i sorprenent que conec.

Jo mateixa he experimentat aquests canvis. Abans de conèixer aquest sistema per molt que intentava enfocar-me en tenir pensaments positius, no era suficient per aconseguir els meus propòsits o allò que desitjava. En el fons creia que la cosa no era tant simple.
Però, he de reconeixer que amb una sola sessió de PSYCH-K® vaig sentir un canvi dintre meu que amb molts anys de treball personal no havia pogut aconseguir, i ara aquest canvi ja forma part de mi, del meu dia a dia, de la meva realitat.

Durant el Curs Avançat se segueixen vivint i experimentant canvis fonamentals. Em sento diferent, molt més lliure, feliç, plena, poderosa i amb la sensació que el meu cor encara pot créixer i descobrir nivells més elevats d'amor, i us puc dir que he sentit un Amor incondicional dintre meu, que mai hagués pogut imaginar.

És una d'aquelles coses que fins que no la proves no pots creure que sigui veritat, a mi em passa el mateix.

Et recomano moltíssim que ho provis, no tens res a perdre! si no es produeix cap canvi seguiràs igual com sempre. Però i si és cert i es produeix el "miracle"?

Anna Roger
Facilitadora de PSYCH-K®

SI VOLS CONCERTAR UNA SESSIÓ, O VOLS MÉS INFORMACIÓ:
618 55 35 29

L'instructor Peter W. González ens explica en què consisteix el PSYCH-K: