PSYCH-K®, la manera més fàcil de deslliurar-te de les teves limitacions mentals, físiques i materials.

El PSYCH-K® és una eina de transformació i creixement personal.

El que ens ofereix el PSYCH-K és la possibilitat de deslliurar-nos per fi de tots aquells pensaments negatius o hàbits nocius que a través de la força de voluntat no hem pogut eradicar. Amb aquest mètode el que es fa és anar directament a l’arrel del problema i simplement substituir allò que ens està limitant per una nova forma de pensament favorable per a nosaltres.

El PSYCH-K actua directament a nivell subconscient, que és on resideixen la majoria de tots els nostres pensaments repetitius i nocius, i que repercuteixen en aspectes tan fonamentals com són la manca d’autoestima, de confiança, etc.

El subconscient és el filtre a través del qual percebem el món, la informació que hi tenim gravada des de nens determina la interpretació que fem de la realitat, i la majoria de persones hi tenim fixades creences limitants que es tradueixen en inseguretats, pors i pensaments repetitius que no aconseguim eliminar.

Pots reconèixer alguna d’aquestes creences limitants?

-Per molt que m’esforci, sento que mai és suficient.

-No trobaré ningun home/dona que m’estimi.

-No sóc prou bona, llesta, segura, intel•ligent, forta, amorosa...

-És massa difícil per a mi.

-Jo no ho sabré fer bé.

-Els meus pares/fills/parella tenen la culpa del que em passa.

-Si la gent em conegués de veritat, segur que no els agradaria.

-No val la pena que provi de fer res de nou, encara ho espatllaré més.

-No és fàcil guanyar diners.

-No sé dir que NO.

-És millor ser pobre, però honrat.

-Costa molt deixar de fumar.

És important tenir creences positives que et recolzin en qualsevol acció que emprenguis a la teva vida, ja que d’elles dependrà l’èxit, la satisfacció personal i el plaer que n’obtinguis. Amb creences basades en la confiança i la pròpia valoració personal aconseguiràs funcionar amb eficàcia i assertivitat en qualsevol aspecte de la teva vida que vulguis millorar.

Integrar una nova forma de pensament beneficiosa, “una mirada nova.”

Per a descobrir quins són aquests pensaments que ara et limiten i condicionen les teves emocions, el PSYCH-K utilitza la Kinesiologia per tal d’establir la comunicació amb el teu subconscient, d’una forma molt senzilla i natural.

Un cop establerta la comunicació, triaràs quina seria la nova realitat que voldries tenir tot construint una frase que reflexi de forma positiva el teu objectiu. Per a integrar-la usarem uns protocols, molt senzills, anomenats Balanços, que serveixen per a substituir l’antiga creença per una de nova i positiva, enfocada en la meta que vols aconseguir.

La majoria de Balanços es basen en col•locar el cos en determinades postures molt senzilles, algunes d’elles basades en la Gimnàstica Cerebral, que afavoreixen un estat mental d’equilibri, anomenat Estat Cervell Integrat. És un estat beneficiós que permet al cervell operar de forma òptima, utilitzant cada hemisferi al 50% cada un, i afavorint la integració de noves formes de pensament.

Hi ha diferents Balanços que s’utilitzen segons les necessitats de cada persona.

El que determinarà quin balanç és l’adequat per a integrar una determinada meta, serà el subconscient de la pròpia persona.

Aquests primers Balanços són els més utilitzats durant les sessions, ja que es poden aplicar per a una gran varietat de metes específiques i per a resoldre tota mena de limitacions.

Els balanços més utilitzats són: Balanç de Resolució, Balanç de Nova Direcció, Balanços de Poder Personal, i Enfoc d’energia.

Balanç de visualització: VAK

Hi ha altres Balanços que desbloquegen aspectes molt vitals de la persona i que es realitzen un sol cop a la vida:

Balanç per a millorar la relació amb conceptes, persones o situacions concretes: Balanç de Relació.

Balanç per a millorar la comunicació amb altres persones: Acompassament (Verbal i no Verbal)

( Els 2 últims balanços es realitzen amb 2 persones, més la Facilitadora)

Balanç per a reconciliar-nos amb l’experiència del nostre part i amb la informació subconscient que vam absorbir en el ventre de la nostra mare: Balanç de Vincle amb la Vida.

Balanç de Creences Essencials: En aquest cas amb un sol Balanç es treballen vàries creences simultàniament. Són creences fonamentals per a la salut emocional de les persones, ja que tenen a veure amb conceptes com la seguretat, la confiança, l’amor, la percepció del món com un lloc acollidor, etc.

Punts de Creença amb enfoc d’energia: És un balanç en el que s’utilitza l’enfoc d’energia. La Facilitadora es connecta i fa de canal de l’energia de color Teal, i la transmet a la persona a través de les seves mans, aplicant-la en punts concrets del cos del client, similars als punts usats en acupressió.

Els avantatges principals d’aquesta tècnica són:

-No és una teràpia pròpiament, és un procés que realitza la pròpia persona amb l’acompanyament de la Facilitadora. Permetent així a la persona prendre consciència que la clau per a transformar la seva vida es troba dintre seu.

-No cal reviure el dolor de la ferida, ni explicar extensament el problema, ni buscar-ne la causa. Tampoc és important els anys que faci que viu amb aquella limitació. El PSYCH-K s’enfoca en la solució.

-Al no ser una teràpia, no són necessàries vàries sessions periòdiques. És molt ràpida i molts dels conflictes es poden resoldre amb una sessió, i d’altres que necessiten d’alguna sessió de més.

-És molt senzilla de practicar, molt ràpida i la majoria de vegades notes els resultats de forma immediata.

-Es poden fer sessions a qualsevol lloc i hora, i poden ser presencials o a distància (Tècnica de la Subrogació).

Pera mi és l’eina més ràpida i eficaç que he trobat per a canviar actituds i pensaments perjudicials. Jo mateixa he pogut eradicar fòbies amb una sola sessió i millorar la meva autoestima en poques sessions. És una eina clau m’ha obert la porta per a modificar tot allò que ja havia detectat que em succeïa, però que no sabia com transformar.

El que resulta més interessant d’aquest mètode és que connecta a les persones amb el nostre propi poder personal i ens permet recuperar la capacitat d’escollir com volem que sigui la nostra realitat, d’una forma segura, ràpida i senzilla.

Annamaia*
FACILITADORA OFICIAL PSYCH-K®