PSYCH-K®

QUÉ ES PSYCH-K?
Una técnica que facilita el cambio y el crecimiento personal.
EN QUÉ SE BASA?
Facilita la liberación de los patrones mentales nocivos y repetitivos que controlan tu vida.
DE QUÉ MANERA?
Utiliza la Kinesiología y ejercicios posturales que favorecen la comunicación interhemisférica, para incorporar nuevas formas de pensamiento que te respalden en tus objetivos.
EN QUÉ ME PUEDE AYUDAR?
Se utiliza para cambiar cualquier emoción negativa que esté limitando tu vida, así como para mejorar tu visión del mundo en todos sus campos.
Puedes mejorar la confianza en ti mismo, mejorar tu autoestima, tu realción con los demás.
Sentirte más seguro, más competente, más capacitado.
Erradicar fobias y hábitos nocivos, como el miedo a volar, a los perros. O la adicción al tabaco. Entre otras muchas cosas.
CUANTAS SESIONES VOY A NECESITAR?
Con una sola sesión se resuelven muchas de estas limitaciones. Algunas cuestiones requieren de alguna sesión más. LA MAYORIA DE PERSONAS VE RESULTADOS DE INMEDIATO.
QUIÉN LO ORIGINÓ?
El psicólogo norte americano Rob Williams, en el año 1988.
CÓMO SE PRONUNCIA?
Se pronuncia SAIKEI.


Me siento feliz de poder contarte un poco en qué consiste el PSYCH-K, si todavía no lo conoces, aquí encontrarás artículos publicados en revistas, y posts escritos por mi donde explico cómo funciona esta técnica, así como sus aplicaciones y los resultados que produce (los ARTÍCULOS de la siguiente pestaña están en castellano, pero mis posts estan escritos en catalán, pronto estarán disponibles en castellano).

Es el método más sencillo, rápido y eficaz que conozco para modificar mis "pensamientos perjudiciales" y a cambio construir nuevas formas de pensamiento que me respalden para lograr todo lo que me proponga.
PSYCH-K no es más que la puerta que te conduce a tu propio poder personal. El poder personal es tu capacidad innata de crear tu mundo tal y como deseas, y de ser consciente de la fuerza de tus pensamientos y emociones. Cuando seas consciente de que el poder está en tus manos, tu visión del mundo cambiará...y empezarás a crear tu vida de acuerdo con tus deseos y necesidades.
PSYCH-K es uno de los muchos métodos que existen para mejorar tu vida, aunque para mi es el más espectacular que conozco porque devuelve el poder a la persona.
Yo te invito a que te des cuenta de este poder que está dentro de ti.
Annamaia*QUÈ ÉS EL PSYCH-K®?

El PSYCH-K ® és una tècnica originada per Rob Williams que permet canviar de forma senzilla, ràpida i eficaç formes de pensament o creences que tenim arrelades al nostre subconscient i que ens perjudiquen o ens impedeixen aconseguir tot allò que volem a la nostra vida.

És un sistema molt senzill que permet portar a la pràctica totes les teories que hem pogut conèixer a través de llibres com El Secreto,  i pel.lícules com !¿ Y tu qué sabes?!. És la demostració real que la Llei de l'atracció existeix i que és a l'abast de tothom dur-la a terme.

El biòleg mol.lecular Bruce H. Lipton ha pogut demostrar científicament el que la física quàntica fa temps intenta demostrar, i és a través del seu llibre La biología de la Creencia, que ens explica de forma entenedora el funcionament de les nostres cèl.lules. Demostra cieníficament la capacitat real del nostre pensament de canviar la nostra realitat tal i com nosaltres la desitgem. És un llibre revel.lador i emocionant que posa al descobert la capacitat que tots tenim d'utilitzar el nostre poder personal i construir la nostra vida tal i com sempre l'hem somiat.
Bruce H.Lipton ha rebut el premi Goi de la Pau , l'any 2009 en reconeixement del nou paradigma que han originat les seves investigacions científiques. 


A través d'una sessió de PSYCH-K ® podem posar-nos en contacte amb el nostre subconscient per esborrar aquelles frases que boicotegen els nostres somnis i propòsits en qualsevol àmbit, ja sigui a nivell espiritual, físic, mental, material o emocional.
La sessió dura aproximadament una hora en la que es poden treballar 2 o 3 creences; la persona tria alguna cosa que vulgui canviar o millorar a la seva vida i a canvi tria quina és la realitat que voldria crear. Un cop la persona ha decidit com voldria que fos aquell aspecte de la seva vida, crearem una nova frase que reflecteixi de forma positiva el que la persona voldria tenir a canvi, i seguidament es realitza un petit exercici juntament amb el terapeuta, o facilitador, que dura uns minuts. 

Es tracta d'enfocar-nos de forma positiva en allò que volem aconseguir, per donar-li així una direcció clara als nostres pensaments i desencadenar un canvi mental que acaba repercutint en el nivell energètic de la persona. La majoria de persones acostumem a enfocar-nos en allò que no volem, ( no vull enfadar-me tant, no vull sentir-me així, no vull estar gras, prim, no m'agrada aquesta feina...) i ens resulta força més complicat centrar-nos en el que si voldriem tenir

Amb el PSYCH-K ® la persona pren consciència de la força dels seus pensaments i recupera el control sobre ells. Poguent-los enfocar de forma positiva cap a les seves metes i objectius i entrant així en contacte amb el seu poder personal. Es poden experimentar canvis instantanis en la forma de sentir o pensar, o a nivell físic.
No és una teràpia convencional, és un procés que fa la persona, no el facilitador.  Tampoc cal fer un seguiment de vàries sessions. Dependrà de la quantitat de creences que vulgui modificar la persona, perquè només en una sola  sessió  es poden resoldre fòbies, angoixes, problemes d'autoestima, adiccions, enfermetats, situacions adverses; atur, conflictes familiars o laborals o problemes de diners, etc. Qualsevol cosa amb una implicació emocional pot ser treballada en una sessió..

És cert que avui en dia existeixen molts mètodes i eines molt útils i poderosos que ens ajuden a millorar, però per a mi aquest és el més ràpid, efectiu i sorprenent que conec.

Jo mateixa he experimentat aquests canvis. Abans de conèixer aquest sistema per molt que m'esforcés en tenir pensaments positius no era suficient per aconseguir atraure allò que desitjava. No creia que la cosa fos tant simple. Però he de reconeixer que amb una sola sessió de PSYCH-K® he pogut sentir un canvi dintre meu que amb 10 anys de treball personal no havia pogut aconseguir.

És una d'aquelles coses que fins que no la proves no pots creure que sigui veritat, a mi em passa el mateix.


Anna Roger
Facilitadora de PSYCH-K®

SI VOLS CONCERTAR UNA SESSIÓ, O VOLS MÉS INFORMACIÓ:
618 55 35 29


El PSYCH-K® és una eina molt poderosa que et pot ajudar a modificar totes les creences que et limiten i més, molt més.


"Som més poderosos i meravellosos del que encara coneixem"

Peter W. González -Instructor de PSYCH-K®Com és i com funciona una sessió de PSYCH-K® ?

El PSYCH-K® es pot practicar a qualsevol hora i lloc, es fa vestit i no hi interfereixen ni rellotges, ni mòbils ni cap altre cosa. La sessió la fan la persona interessada i el facilitador que l'acompanyarà durant tot el procés.

Qualsevol persona pot practicar sessions de PSYCH-K®: gent gran, gent jove, gent no tant jove, malalts, gent amb mobilitat reduïda, etc. sense importar el seu estat físic, mental o emocional.

No és necessari tenir una idea preconcebuda de com funciona el PSYCH-K®, ni tant sols cal creure-hi, simplement has de saber quin aspecte de la teva vida t'agradaria millorar i fer la sessió.

*El primer pas és conversar una estona amb el facilitador, per a que m'expliquis quin és el problema que vols resoldre o allò que vols millorar o incorporar a la teva vida. Comentarem breument aquest aspecte i quin és l'objectiu que t'agradaria assolir. No cal que en parlem extensament, ni que l'analitzem, el PSYCH-K és una tècnica que no busca l'origen, ni la causa del problema, sinó que s'enfoca en la solució.
Un cop hagis identificat quina és la creença o limitació que t'agradaria canviar, decidiràs què t'agradaria tenir a canvi, per a fer-ho, hauràs de crear una frase que expressi de forma positiva allò que vodries aconseguir. Un exemple:

Problema: Sento pànic quan he de parlar en públic

Objectiu ( FRASE ): "Em sento còmoda i segura parlant en públic"

*A través d'uns senzills tests musculars (Kinesologia^) anirem verificant que la creença que has escollit, així com el procés per a modificar-la siguin adequats per tu. I seràs tu mateix/a qui descobrirà personalment la informació subconscient t'està influenciant, a través de les respostes musculars amb les que el teu cos reaccionarà.

^La Kinesologia és una tècnica basada en les respostes musculars del cos davant d'un estímul concret, pot ser una pregunta, un aliment etc. El cervell envia una informació diferenciada als músculs quan detecta un estímul "positiu" o un de "negatiu."

A través de tests musculars molt senzills podem establir comunicació amb el nostre subconscient i detectar quan diem una veritat (informació que tenim integrada com a certa), o per al contrari quan diem una mentida o incongruencia (informació que el nostre subconscient no té incorporada i no considera real)

Un exemple molt senzill:

Si intento fer un test muscular que consisteix en fer força amb el meu braç, d'una determinada manera, quan estic afirmant una frase que és certa, els meus músculs podran aguantar la tensió. Però, si intento oferir la mateixa resistència muscular quan estic afirmant una frase que no és certa el meu cervell enviarà una senyal diferent als músculs del meu braç que NO em permetrà exercir la mateixa pressió o força.

*Un cop tenim la frase en la que enfocar-nos i ens hem assegurat que és adequat modificar-la, el facilitador t'indicarà que et col.loquis en una determinada posició, per a que realitzis un senzill exercici. L'exercici pot consistir en tancar els ulls i fer un moviment amb els braços, o senzillament en tancar els ulls i col.locar les mans sobre una determinada part del cos.

Amb aquest senzill exercici el que aconseguim és fer funcionar al nostre cervell de manera integrada , és a dir que tant l'hemisferi dret com l'hemisferi esquerre estiguin funcionant equitativa i equilibradament al mateix temps, o sigui al 50% cada un.

Aquestes postures físiques o exercicis, són coneguts com a gimnàstica cerebral, i es basen en el que s'anomena Estat de Cervell Integrat. Aquest estat d'equilibri cerebral permet desbloquejar qualsevol pensament o creença limitant a nivell subconscient, i a canvi permet integrar una nova creença que resulti beneficiosa per a la persona que realitza el procés.

Durant l'exercici postural de Cervell Integrat la persona percep un canvi dintre seu, cada persona el nota de forma diferent. Hi ha qui sent de sobte una sensació d'alegria, de tristesa, de pau profunda, de calor, de fred... cadascú ho viu de forma íntima i especial, amb més o menys intensitat.

*Un cop la persona ha experimentat aquesta sensació farem un últim moviment que facilita la integració de la nova creença i la fixa en el nostre subconscient.

*Comprovarem que la nova creença ja forma part de tu, amb un últim test muscular.

* I finalment ho celebrarem!!

Alguns exemples de creences limitants que pots canviar de forma ràpida i molt senzilla:

Sempre em passa el mateix

Mai no trobaré parella

Em costa mol estudiar

Em resulta molt difícil entendre'm amb la meva mare

No m'agrada el meu aspecte físic

Em fa molta por agafar el cotxe

Tinc pànic a volar amb avió

Sempre penso que perdré el que tinc quan em passa alguna cosa bona

Em sento trist

Estic molt enfadada amb la meva veïna

Ningú no m'escolta

Els meus fills no em valoren

Em costa molt expressar el que sento

Em sento molt pressionada a la feina

No m'agrada on treballo

Estic molt estressada

Tinc moltes migranyes

No vull que el meu cap em parli malament

Em sento ridícula si parlo en públic

I un llarg, llarguíssim etcètera, qualsevol cosa, QUALSEVOL, pots intentar millorar-la.

"Som més poderosos i meravellosos del que encara coneixem"

Jo t'animo a comprovar-ho.Què sentiré després d'una sessió de PSYCH-K®?

Per començar et diré que no ho sé.

Però intentaré explicar-t'ho amb alguns exemples.

Després d'una sessió de PSYCH-K® pot passar de tot, pots sentir-te diferent a molts nivells, o a cap. Algunes persones ho viuen amb molta intensitat i d'altres no senten res d'especial. Cada persona és diferent i cada procés també, i tots són completament normals, vàlids i efectius.

Hi ha moltes persones que, un cop han fet un canvi de creença amb aquest mètode, experimenten sensacions físiques noves, com sensació de lleugeresa, de notar més la gravetat, de sentir, veure o escoltar millor, de sentir una calma profunda, una gran alegria, força, satisfacció, AMOR INCONDICIONAL etc.

Hi ha qui, d'altra banda, se sent igual com abans i no detecta cap canvi de forma conscient. Però encara que la persona no detecti res de diferent el canvi s'ha produït a nivell subconscient igualment, i està afectant a seu estat mental i energètic.

La rapidesa i eficàcia d'aquest mètode rau precisament en això, no cal fer cap exercici posterior després de la sessió, ni que hi pensis o repeteixis cap frase, perquè el canvi ja s'ha produït a nivell subconscient. I cal recordar que és el subconscient el que dirigeix la nostra vida un 98% del temps. (El científic Bruce Lipton, ens ho explica en el seu llibre La Biología de la Creencia)

De la mateixa manera que no entendríem perquè tenim por als gossos si mai no ens ha mossegat ningun o no hem viscut cap experiència desagradable amb ells. Si que sabem que sentim pànic quan estem aprop; alguna creença subconscients ens està condicionant.

Tanmateix no cal entendre com és possible que després de fer una sessió de PSYCH-K® pugui ser possible que ja no tingui por als gossos. No necessites entendre-ho (-o ser conscient- ),perquè ja està integrat a un nivell més profund (nivell subconscient).
I què succeeix sinó ets conscient de que alguna cosa ha canviat dintre teu? Doncs que potser no experimentis cap canvi evident fins el dia que et tornis a enfrontar a la situació que fins llavors t'espantava- com seria trobar-te amb un gos-. El que pot succeir llavors és que sense adonar-te'n estiguis acariciant el gos. I serà llavors quan te n'adonis que el canvi SI que s'ha produït.
Així és com afecta un canvi de creença a nivell subconscient.
La majoria de persones, però, tant les que noten canvis des del principi, com les que no en noten, solen experimentar una cosa en comú: comencen a veure i a adonar-se de coses que fins llavors no havien detectat, nous pensaments i noves formes d'enfocar situacions en els dies posteriors.

Per a entendre això a mi em resulta molt gràfic posar l'exemple de la ceba:

Imaginem que el nostre estat de màxim benestar, amor i equilibri mental i emocional es troben en el nostre cor.
Ara imaginem que el nostre cor està dins d'una ceba.
Quan modifiquem una creença el que estem fent és treure una capa (problema, situació, o emoció negativa, etc,) que cobreix i limita l'interior de la nostra ceba.
Un cop hem tret aquesta capa, el que trobem és una capa que fins ara havia estat tapada. I descobrim un aspecte diferent de nosaltres que fins ara no vèiem ... Ens adonem d'una capa o creença limitant que ens estava impedint veure-hi més enllà.

Com més capes traguem més aprop estarem del nucli de la nostra ceba- és a dir, del nostre estat de Benestar total, del nostre COR, i de la nostra connexió amb l'AMOR INCONDICIONAL. I en aquest estat d'equilibri és des d'on connectem amb el nostre PODER PERSONAL, i per tant amb la capacitat de triar què volem pensar, fer i sentir.

Seguint amb aquesta analogia, hi ha qui té la seva ceba - estat de connexió i poder personal-sota un munt de capes, és a dir tapat per una pila de creences que el limiten. Hi ha qui té un parell de capes damunt la ceba, hi ha qui en té deu, cent o mil. Però, el que sol succeir és que com més t'apropes al centre de la teva ceba més ràpid i fàcil pots arrencar les següents capes, perquè cada vegada et sents més connectat amb tu, amb l'amor, amb l'equilibri i amb la teva força i potencial. I per tant ets més ràpid, més feliç i més amorós a l'hora d'alliberar-te de totes les capes -creences limitants- i accedir al centre del teu cor de ceba.

És una bona hortalissa la ceba, no trobeu?

És una experiència molt alliberadora que t'ajuda a donar-te compte de les limitacions que condicionen la teva vida i que et permet triar i decidir quina vols que sigui la teva percepció del món que t'envolta i de tu mateix a partir d'ara.

Tu crees la teva pròpia realitat.
Annamaia*
Facilitadora de PSYCH-K®


PSYCH-K, LA MANERA MÉS FÀCIL DE DESLLIURAR-TE DE LES TEVES LIMITACIONS MENTALS, FÍSIQUES I EMOCIONALS

El PSYCH-K® és una eina de transformació i creixement personal.

El que ens ofereix el PSYCH-K és la possibilitat de deslliurar-nos per fi de tots aquells pensaments negatius o hàbits nocius que a través de la força de voluntat no hem pogut eradicar. Amb aquest mètode el que es fa és anar directament a l’arrel del problema i simplement substituir allò que ens està limitant per una nova forma de pensament favorable per a nosaltres.
El PSYCH-K actua directament a nivell subconscient, que és on resideixen la majoria de tots els nostres pensaments repetitius i nocius, i que repercuteixen en aspectes tan fonamentals com són la manca d’autoestima, de confiança, etc.
El subconscient és el filtre a través del qual percebem el món, la informació que hi tenim gravada des de nens determina la interpretació que fem de la realitat, i la majoria de persones hi tenim fixades creences limitants que es tradueixen en inseguretats, pors i pensaments repetitius que no aconseguim eliminar.


Pots reconèixer alguna d’aquestes creences limitants?

-Per molt que m’esforci, sento que mai és suficient.
-No trobaré ningun home/dona que m’estimi.

-No sóc prou bona, llesta, segura, intel•ligent, forta, amorosa...
-És massa difícil per a mi.
-Jo no ho sabré fer bé.

-Els meus pares/fills/parella tenen la culpa del que em passa.
-Si la gent em conegués de veritat, segur que no els agradaria.

-No val la pena que provi de fer res de nou, encara ho espatllaré més.

-No és fàcil guanyar diners.
-No sé dir que NO.

-És millor ser pobre, però honrat.
-Costa molt deixar de fumar.
És important tenir creences positives que et recolzin en qualsevol acció que emprenguis a la teva vida, ja que d’elles dependrà l’èxit, la satisfacció personal i el plaer que n’obtinguis. Amb creences basades en la confiança i la pròpia valoració personal aconseguiràs funcionar amb eficàcia i assertivitat en qualsevol aspecte de la teva vida que vulguis millorar.


Integrar una nova forma de pensament beneficiosa

Per a descobrir quins són aquests pensaments que ara et limiten i condicionen les teves emocions, el PSYCH-K utilitza la Kinesiologia per tal d’establir la comunicació amb el teu subconscient, d’una forma molt senzilla i natural.
Un cop establerta la comunicació, triaràs quina seria la nova realitat que voldries tenir tot construint una frase que reflexi de forma positiva el teu objectiu. Per a integrar-la usarem uns protocols, molt senzills, anomenats Balanços, que serveixen per a substituir l’antiga creença per una de nova i positiva, enfocada en la meta que vols aconseguir.

La majoria de Balanços es basen en col•locar el cos en determinades postures molt senzilles, algunes d’elles basades en la Gimnàstica Cerebral, que afavoreixen un estat mental d’equilibri, anomenat Estat Cervell Integrat. És un estat beneficiós que permet al cervell operar de forma òptima, utilitzant cada hemisferi al 50% cada un, i afavorint la integració de noves formes de pensament.

Hi ha diferents Balanços que s’utilitzen segons les necessitats de cada persona.


El que determinarà quin balanç és l’adequat per a integrar una determinada meta, serà el subconscient de la pròpia persona.

Aquests primers Balanços són els més utilitzats durant les sessions, ja que es poden aplicar per a una gran varietat de metes específiques i per a resoldre tota mena de limitacions.
Els balanços més utilitzats són: Balanç de Resolució, Balanç de Nova Direcció, Balanços de Poder Personal, i Enfoc d’energia.
Balanç de visualització: VAK

Hi ha altres Balanços que desbloquegen aspectes molt vitals de la persona i que es realitzen un sol cop a la vida:

Balanç per a millorar la relació amb conceptes, persones o situacions concretes: Balanç de Relació.
Balanç per a millorar la comunicació amb altres persones: Acompassament (Verbal i no Verbal)

( Els 2 últims balanços es realitzen amb 2 persones, més la Facilitadora)
Balanç per a reconciliar-nos amb l’experiència del nostre part i amb la informació subconscient que vam absorbir en el ventre de la nostra mare: Balanç de Vincle amb la Vida.
Balanç de Creences Essencials: En aquest cas amb un sol Balanç es treballen vàries creences simultàniament. Són creences fonamentals per a la salut emocional de les persones, ja que tenen a veure amb conceptes com la seguretat, la confiança, l’amor, la percepció del món com un lloc acollidor, etc.
Punts de Creença amb enfoc d’energia: És un balanç en el que s’utilitza l’enfoc d’energia. La Facilitadora es connecta i fa de canal de l’energia de color Teal, i la transmet a la persona a través de les seves mans, aplicant-la en punts concrets del cos del client, similars als punts usats en acupressió.

Els avantatges principals d’aquesta tècnica són:

-No és una teràpia pròpiament, és un procés que realitza la pròpia persona amb l’acompanyament de la Facilitadora. Permetent així a la persona prendre consciència que la clau per a transformar la seva vida es troba dintre seu.

-No cal reviure el dolor de la ferida, ni explicar extensament el problema, ni buscar-ne la causa. Tampoc és important els anys que faci que viu amb aquella limitació. El PSYCH-K s’enfoca en la solució.

-Al no ser una teràpia, no són necessàries vàries sessions periòdiques. És molt ràpida i molts dels conflictes es poden resoldre amb una sessió, i d’altres que necessiten d’alguna sessió de més.

-És molt senzilla de practicar, molt ràpida i la majoria de vegades notes els resultats de forma immediata.

-Es poden fer sessions a qualsevol lloc i hora, i poden ser presencials o a distància (Tècnica de la Subrogació).

Pera mi és l’eina més ràpida i eficaç que he trobat per a canviar actituds i pensaments perjudicials. Jo mateixa he pogut eradicar fòbies amb una sola sessió i millorar la meva autoestima en poques sessions. És una eina clau m’ha obert la porta per a modificar tot allò que ja havia detectat que em succeïa, però que no sabia com transformar.

El que resulta més interessant d’aquest mètode és que connecta a les persones amb el nostre propi poder personal i ens permet recuperar la capacitat d’escollir com volem que sigui la nostra realitat, d’una forma segura, ràpida i senzilla.

Annamaia*
FACILITADORA OFICIAL PSYCH-K®És Important Tenir Creences Positives

Perquè...


" Les teves Creences es converteixen en els teus Pensaments

Els teus Pensaments es converteixen en les teves Paraules

Les teves Paraules es converteixen en les teves Accions

Les teves Accions es converteixen en els teus Hàbits

Els teus Hàbits es converteixen en els teus Valors

Els teus Valors es converteixen en el teu Destí."


Mahatma Gandhi